Blog

Tilaa unelmiesi juoksumatto ja muut kuntoiluvälineet lainarahalla

Kotona kuntoilussa on omat haasteensa, mutta myös omat hyvät puolensa. Jos motivaatio on kohdillaan, kotona kuntoilu voi osoittautua huomattavasti tehokkaammaksi keinoksi päästä elämänsä kuntoon kuin kuntosalilla treenaaminen, sillä kotona kaikki tarvittava on aina saatavilla, jolloin kuntoilun aloittaminen on helpompaa.

Kuntoilulaitteiden hankkiminen maksaa luonnollisesti myös jonkin verran rahaa. Monia laitteita on mahdollista ostaa käytettynä esimerkiksi oman paikkakunnan kuntosaleilta, mutta jotkut haluavat varustaa oman kotikuntosalinsa uunituoreilla kuntoilulaitteilla. Suosituimpien kuntoilulaitteiden, kuten juoksumaton, painonnosto-telineiden ja crosstrainerin hankkiminen voi kuitenkin maksaa kokonaisuudessaan jopa useita tuhansia euroja, joten monissa tapauksissa välineiden kustantamiseksi on turvauduttava lainarahaan.

Kasaa unelmien kotikuntosali lainarahalla

Kotikuntosali tarjoaa monia etuja, sillä sen lisäksi, että vältät kalliit kuntosalimaksut, kotisalilla voi treenata koko perhe ja juuri silloin kuin omat aikataulut sen sallivat. Kuntoilulaitteiden hankkiminen edellyttää kuitenkin jonkin verran pääomaa, jota monet eivät välttämättä saa kasaan säästämällä, joten laitteiden hankkiminen kotikuntosalia varten voi olla tarpeen ainakin osittain lainarahan turvin.

Jos esimerkiksi tarvitset lainaa 10000 euroa, voit hakea sitä helposti ilman vakuuksia ja takaajia verkosta. Vakuudettomien lainojen suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana valtavasti, sillä lainan hakeminen onnistuu kokonaan verkossa ja parhaimmillaan lainarahat voidaan maksaa hakijan tilille jo saman vuorokauden aikana.

Vakuudettomien lainojen korkokuluissa on kuitenkin suuria eroja – joidenkin tilastojen mukaan edullisimman ja kalleimman lainan kulujen välillä voi olla satojen eurojen ero. Siksi lainoja kannattaa aina verrata huolellisesti toisiinsa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Helpoiten lainojen vertailu onnistuu puolueettoman ja turvallisen lainojen kilpailutuspalvelun kautta. Voit hakea lainaa 10000 euroa tai enemmän täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen Rahalaitoksen sivuilla. Rahalaitos kilpailuttaa näin puolestasi parhaat lainatarjoukset lukuisten erin pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jolloin löydät edullisimman lainan jopa muutamissa minuuteissa.

Oma pankki ei välttämättä tarjoa edullisinta lainaa

Monet hakevat lainaa pelkästään omasta pankista, mutta yllättäen naapurin pankki saattaakin tarjota samaa lainaa huomattavasti edullisemmalla korolla siitä huolimatta, että olisit ollut nykyisen pankkisi asiakkaana jo kymmenien vuosien ajan. Paras keino selvittää, mistä edullisinta lainaa on mahdollista saada, onkin aina lainojen kilpailutuksen kautta.

Lainojen kilpailutus on täysin ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa, joten lainojen kilpailutusta kannattaa aina hyödyntää. Monet pankit ja rahoituslaitokset tekevät ensimmäiset alustavat lainatarjoukset jopa minuuttien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä, joten voit saada lainarahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Vakuudeton laina tarjoaa tässä mielessä myös joustavan rahoitusvaihtoehdon äkilliseen rahantarpeeseen esimerkiksi silloin, jos jokin kotikuntosalin laitteista yllättäen hajoaa ja uusi tulisi saada vanhan tilalle mahdollisimman pian. Lainan hakeminen kannattaa kuitenkin suunnitella erittäin tarkkaan. Lainasumma ja laina-aika tulisi sovittaa oman taloudelliseen tilanteeseen mahdollisimman realistisesti, jotta tulevat lainan lyhennykset sujuisivat aina sovitun aikataulun mukaisesti.

fusion