Blog

Panosta sekä lemmikin että omistajan terveyteen ja hyvään oloon

Nykyään puhutaan paljon omaan hyvään oloon ja terveyteen panostamisesta. Terveenä työssä käyminen, harrastaminen ja elämä yleensä tuntuu mukavalta! Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, säännöllinen liikunta, ystävien tapaaminen ja levollinen uni ovat kaikki tärkeitä terveyden osatekijöitä. Ravitsemus nostetaan yhtenä osatekijänä hyvin usein esiin. Proteiineja, rasvaa ja hiilihydraatteja pitää saada oikeassa suhteessa päivittäin, joten tärkeää on koostaa ruokavalio oikein.

Hemmottele lemmikkiäsi laadukkailla tuotteilla

Lemmikkien hemmottelu kannattaa aloittaa mukavan yhdessäolon, liikunnan ja hyvän ruoan merkeissä. Tiesitkö, että ravitseva ja maukas kissanruoka saa lemmikkisi kehräämään? Verkkokauppasi netissä, Zoo.fi, tarjoaa huikean valikoiman maukkaita kissanruokia. Minkälainen on sinun lemmikkisi mielestä maistuvin kissanruoka? Tarjolla on sekä maistuvaa ja ravitsevaa kuivaruokaa että herkullista märkäruokaa tukemaan kissasi hyvää oloa ja terveyttä.

Zoo.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullista kissanruokaa

Zoo.fi nettikauppa tarjoaa lemmikillesi maistuvaa ruokaa, terveyttä ja kuntoa ylläpitäviä ravintolisiä ja sekä laadukkaita turkinhoitotuotteita. Aktiiviseen kissanelämään kuuluu tietenkin netin paras kissanruoka, monenlaiset värikkäät lelut, kaulapannat, ruoka- ja juomakipot sekä kissan pedit ja kuljetushäkit. Huikeita tuotteita sekä kissan että omistajan mieleen on siis tarjolla todella runsaasti ja kaikki toimitetaan muutamassa arkipäivässä suoraan kotiovelle.

Lemmikin omistajalle myös asiantuntevia vinkkejä

Lemmikin omistajat ottavat aina mielellään hyviä vinkkejä vastaan. Mikä sen parempaa silloin, kun verkosta löytyy asiantunteva sivusto omaa kissakaveria varten. Zoo.fi, nettikauppasi verkossa, tarjoaa omistajalle myös kätevän ostoslistan lemmikin tarvitsemia tuotteita varten.

Kissan omasta listasta löytyy tietoa kaikenlaisista lemmikille suunnatuista arkeen ja juhlaan sopivista tuotteista. Listaan on järkevää tutustua jo ennen kissan hankintaa, sillä mikä ilo onkaan, kun kaikki tarpeellinen leluista ruokaan ja hoitotuotteisiin on kissan saapuessa jo kotona valmiina odottamassa!

Kaikista parhainta on tilaamisen helppous

Nykyään korkean polttoaineiden hintojen aikana on mukava säästää käyttämällä autoa vain silloin kun todellinen tarve sitä vaatii. Onneksi on verkkokauppa Zoo.fi, joka huomio hienosti kaiken ikäisten kissojen tarpeet. Tilaamalla verkosta säästät samalla kertaa sekä aikaa, turhaa vaivaa että rahaa!

Tiedät varmaan, että kissanruoka- ja kissanhiekkasäkkien kantaminen kivijalkaliikkeestä ei ole kevyttä puuhaa. Zoo.fi tarjoaa jokaiselle tilaajalle toimituksen suoraan kotiovellesi! Mukavammin ei enää voisi lemmikkien ruoka- ja hoito toimia, joten käy tutustumassa tuotteisiin jo tänään!

Lemmikin hoidon ollessa kunnossa omistaja voi myös keskittyä itseensä. Työn vastapainoksi on mukavaa harrastaa jotakin sellaista, joka pitää mielen virkeänä ja vartalon timmissä kunnossa! Suotta ei sanota ”että ihminen on psykofyysinen kokonaisuus.” Mieli pysyy virkeänä, kun syö monipuolisesti ja terveellisesti sekä harrastaa liikuntaa sopivassa määrin.

Ajattelehan, melkein jokaisessa kunnassa on oma kuntosali, joten treenaaminen salilla ei ole koskaan ollut näin helppoa! Hyvä peruskunto kohoaa nopeasti paremmaksi hyvän treeniohjelman ja oman personal trainerin antaman tuen avulla. Ei siis muuta kuin tutustumaan oman paikkakunnan kuntosaleihin ajan kanssa.

Tiesitkö, että säännöllinen liikunta, kuten juokseminen, uinti, kävely tai kuntosalilla harjoittelu tuottavat elimistöön endorfiineja, eli hyvän olon hormoneja. Liikuntasuoritusten ansiosta jokainen urheilun harrastajaa tuntee hyvää oloa ja saa mukavaa energiaa pitkäksi aikaa.

Muistathan myös levon ja palautumisen merkityksen urheilusuorituksen jälkeen. Jos sinulla ei vielä ole sellaista lajia, josta pidät niin muista, että maailmasta löytyy urheilulajeja jokaiseen makuun. Liikunnan iloa voi nauttia päivittäin tai muutaman kerran viikossa, kukin omien tarpeidensa ja aikataulunsa mukaan! Mikä olisikaan juuri sinun lajisi? Ota selvää erilaisista vaihtoehdoista vaikka jo tänään!

fusion