Blog

Yhdistelylaina velkaantuneen kuntoilijan taloudenhallintaan

Kuntoiluinnon iskiessä saattaa helposti tulla tehneeksi harkitsemattomia ostoksia, mikä saattaa johtaa siihen, että velkoja on ehtinyt kertyä vähän sinne ja tänne. Etenkin kuntoilevissa ja paljon harrastavissa lapsiperheissä voi velkaa kertyä nopeasti ja melkein kuin huomaamatta. Useat velat tarkoittavat myös useita korkoja ja muita kuluja, mikä puolestaan voi hyvin nopeasti vetää kuntoilijan talouden kohtuuttoman tiukaksi, mikä puolestaan aiheuttaa stressiä ja ylimääräistä huolta. Mikä siis neuvoksi? Suosittelemme tutustumaan yhdistelylainaan, joka auttaa velkaantunutta kuntoilijaa ottamaan taloutensa jälleen haltuun ja säästämään lainojensa koroissa ja muissa kuluissa.

Miksi kuntoilijan kannattaa hakea yhdistelylaina?

Nimensä mukaisesti yhdistelylaina yhdistää useita lainoja yhdeksi lainaksi. Tämän yhdistymisen myötä velkaantuneella kuntoilijalla on mahdollisuus säästää lainansa kuluissa. Säästö voi olla yllättävän merkittävä – etenkin, jos uusi kuntoilijan yhdistelylaina vielä kilpailutetaan ammattimaisella otteella, jolloin uuteen lainaan voidaan saada erityisen hyvät ehdot!

Mistä löytyy kuntoilijan yhdistelylaina?

Kuntoilijan yhdistelylaina löytyy näppärästi verkosta rahoitu.fi-palvelun kautta. Palvelun käyttäminen on todella helppoa, nopeaa ja näppärää, eikä kuntoilija sitoudu mihinkään palvelua kokeillessaan. Lainojen yhdistämiseen voikin ryhtyä matalalla kynnyksellä, sillä näin näkee helposti ja nopeasti, kuinka paljon omissa lainakuluissa on säästön varaa.

Tarvitseeko minun nähdä paljon vaivaa yhdistääkseni lainani?

Yhdistelylainan hakeminen rahoitu.fi:n kautta onnistuu nopeasti ja helposti palvelun sivustolta löytyvällä lainahakemuksella, mutta otathan huomioon, että voidaksesi hakea lainaa palvelun kautta, sinun tulee täyttää palvelun lainanhakijalle asettamat perusehdot. Jos täytät lainan saamisen ehdot, on koko prosessi sinun osaltasi perin vaivaton ja nopea.

Sinun tarvitsee vain täyttää rahoitu.fi:n lainahakemus, minkä jälkeen sinut siirretään automaattisesti omalle OmaRahoitu-sivullesi. Löydät tältä sivulta sinulle räätälöidyt lainatarjoukset, joiden joukosta pääset valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan yhdistelylainavaihtoehdon. Saat tarjoukset jo minuuttien kuluessa hakemuksen lähettämisestä ja sinulla on täysi vapaus valita juuri se tarjous, joka sinua eniten miellyttää.

Millaiseen tilanteeseen lainojen yhdistäminen soveltuu?

Yhdistelylainan avulla voit yhdistää esimerkiksi kalliit pienlainat sekä useat osamaksusopimukset entistä edullisemmaksi uudeksi lainaksi. Palvelu auttaa sinua löytämään edullisimman mahdollisen lainaratkaisun tilanteeseesi. Voit yhdistellä lainoja jopa 60 000 euroon saakka ja valita lainasi takaisinmaksuajaksi jopa 15 vuotta!

fusion