Blog

Invoicery.fi tarjoaa personal trainerille kevytyrittäjyyttä helpoimmillaan

Oletko personal trainer, joka harkitsee yrittäjäksi ryhtymistä? Arveluttaako täysipäiväisenä yrittäjänä toimiminen sinua kuitenkin vielä tässä vaiheessa? Jos vastasit ”Kyllä”, voi kevytyrittäjyys olla sinun juttusi, ja Invoicery.fi auttaa sinua ottamaan kevytyrittäjyyden haltuun mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Näin sinä voit keskittyä juuri siihen, minkä parhaiten osaat – tarjoamaan laadukkaita ja asiantuntevia personal trainer -palveluita asiakkaillesi! Samalla pääset testaamaan yritysideaasi turvallisella tavalla matalalla kynnyksellä. Jos yritysideasi näyttää saavan siivet alleen, voit aina ryhtyä täysipäiväiseksi yrittäjäksi myöhemminkin!

Miten Invoicery.fi voi auttaa?

Invoicery.fi voi auttaa personal traineria monin eri tavoin. Helppokäyttöinen ja näppärä invoicery.fi tarjoaa helpon laskutuskanavan. Sen avulla on nimittäin helppo löytää ratkaisu personal trainerin erilaisiin, vaihteleviin laskutustarpeisiin.

Invoicery.fi tarjoaa personal trainerille mahdollisuuden rekisteröityä palveluun maksutta. Myös palvelun käyttö on hänelle maksutonta. Invoicery.fi perii asiakkailtaan ainoastaan kuuden prosentin suuruisen palvelumaksun jokaisesta sen kautta maksetusta laskusta. Palvelun kokeneet asiakaspalvelijat ovat valmiina auttamaan kevytyrittäjyyden ensi askeleita ottavaa personal traineria useilla kielillä ja rautaisella ammattitaidolla. Ei olekaan ihme, että Invoicery.fi on saavuttanut arvostetun aseman Pohjoismaiden suurimpana kevytyrittäjille suunnattuna palveluna. Invoicery.fi on toiminut alalla jo vuodesta 1999 alkaen, joten sille on ehtinyt kertyä kokemusta hyvin monenlaisten kevytyrittäjien auttamisessa.

Toimiessasi personal trainer -kevytyrittäjänä ja laskuttaessasi palveluistasi Invoicery.fi:n kautta voit laskuttaa vaikkei sinulla olisikaan omaa personal trainer -alan yritystä. Samalla voit jättää paperityösi Invoiceryn huoleksi, mikä säästää aikaasi ja energiaasi ydinosaamisesi toteuttamiseen. Voit ulkoistaa Invoiceryn kautta jopa palkanmaksun, jos jossakin vaiheessa pystytkin tarjoamaan työtä myös muille personal trainereille! Lisäksi Invoicery.fi on valmiina auttamaan personal traineria myös kansainvälisissä laskutusratkaisuissa. Personal trainer -toiminta kansainvälistyy muiden toimialojen vanavedessä, joten tällainen mahdollisuus on hyvä olla olemassa!

Hyödynnä näppärä laskuri

Invoiceryn asiakkaana sinun kannattaa hyödyntää sivustolta löytyvää näppärää palkkalaskuria. Laskurin avulla voi laskea kuinka paljon sinun tulee laskuttaa palveluistasi, jotta saisit itsellesi tietyn tavoittelemasi nettopalkan. Laskurin avulla tämän arvioiminen on entistä helpompaa ja jopa laskun luominen onnistuu laskurin avulla suoraan. Vain muutamalla klikkauksella voit kokeilla ja arvioida, paljonko sinulla on mahdollisuus ansaita.

Entä käytäntö?

Edellä mainittu saattaa kuulostaa jo liiankin hyvältä ollakseen totta, ja saatat epäillä, voiko tämä todella toimia käytännössä. Kyllä voi ja itse asiassa Invoiceryn käyttö on käytännössä juuri niin helppoa kuin edellä kuvatun perusteella voisi kuvitella. Homma toimii siten, että kun saat personal trainerina työtilaisuuden, josta haluaisit laskuttaa ilman oman yrityksen perustamista, voit hoitaa laskutuksen Invoiceryn kautta. Kevytyrittäjäksi ryhtyminen Invoiceryn kautta on helppoa ja nopeaa – samoin uuden laskun luominen. Invoiceryn asiakkaana paperityösi jäävät Invoiceryn huoleksi ja saat palvelun kautta laskuttamasi maksut tilillesi viimeistään viiden pankkipäivän sisällä. Esimerkiksi bloggaaja Lisa Anckarman suosittelee Invoiceryn palveluita ja hänen kokemuksiinsa kannattaakin tutustua, jos Invoicery alkoi kiinnostaa!

fusion